Tel: + 31 850-657210 | info@salestribe.nl

Salestribe Training

Sales performance ontwikkeling voor ondernemers, salesteams en leiders.

“You will get all you want in life if you help enough other people get what they want or need to succeed" - Zig Ziglar -

Training programmas

Wil jij met je salesteam betere prestaties hebben? Meer omzet met bestaande klanten, betere nieuwe klanten en hogere conversies en plezier met blijere klanten? 

Alle Trainingen

Personal Coaching

Persoonlijke 1 op 1 coaching van TP op maat voor jou. Duidelijke doelen, een concreet plan om het maximale uit jezelf en je business te halen

Personal Coaching

Salestribe University

Tonpeter's Salestribe training systeem begeleid je dagelijks in het ontwikkelen van jouw sales strategien en skills voor jou, je team en je bedrijf. 

Sales Training Systeem

We communiceren en beinvloeden anderen elke dag. Iedereen beoefent sales. Omarm het met een integere mindset.

Over Salestribe

Salestribe ondersteunt ambitieuze bedrijven en ondernemers met doorbraken in groei. Wij helpen jou om sales operations en sales team performance te verhogen zodat jij zo veel mogelijk klanten helpt met jouw diensten en producten. Dit doen wij door jouw sales te systematiseren, je team te inspireren en trainen in de nieuwste sales en communicatie skills. 
Salestribe is in 2011 opgericht door TP Spaapen die al ruim 25 jaar ondernemer, sales leider en trainer is.  Hij heeft meer dan duizend bedrijven en 33,600 professionals geholpen met trainingen.  Zijn missie met Salestribe is bedrijven en ondernemers activeren in 'sales' en ze bij te staan in het ontketenen van hun potentieel.
meer over Salestribe...

NeuroSelling

Persoonlijk zaken doen en verkopen anno 2019 is belangrijker geworden dan ooit. Sinds de eeuwwisseling is marketing en sales elk jaar voor een groter deel geautomatiseerd.  De komende jaren zal A.I. een nog groter deel van de processen kunnen overnemen. Hierdoor wordt juist de menselijke creative en emotionele kant van verkopen, leidend.

Mensen gaan een minder brede rol spelen maar wel veel meer diepere impact hebben. Hierdoor zal een complete bekwaamheid over ons bewuste- en onbewuste gedrag vereist zijn. 

Naast social selling tools en skills is het meester worden in NeuroSelling, bepalend.

vertel mij meer over NeuroSelling

Contact informatie

Salestribe Training

Olympia 1A

1213 NS Hilversum

085-0657210

Salestribe.nl

Kvk-nummer: 56173180